מדוע המשחות לא עוזרות?

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

11/12/2011 | 21:01 | מאת: דנה

יש לי 6 משחות= אדפרין קרם ורט אוויט קרם ולוקסיד קרם ודואק ג'ל וגנטתרים משחה ודאגאליס בתרחיץ וכל יום אני מורחת משחה אחרת על הפנים ולפעמים אני מערבבת בין המשחות ומורחת במקביל כמה משחות שונות למשל אני מערבבת ביחד גנטתרים עם תמיסת דאגאליס מדוע כל המשחות לא יכולות לטפל בפצעים?

דנה שלום רפואה זה לא סלט אין לערבב משחות בלי עצת רופא את יכולה לגרום לעצמך נזק ואלרגיות חבל .גשי לרופא עור לטיפולכמו שצריך .במידה ולא עוזרות המשחות מצב האקנה דורש טיפול תרופתי

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות