בנזמיצין ודאלאגיס טי

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

11/12/2011 | 19:12 | מאת: יונתן רוזן

שלום ד''ר שמואל, היום הייתי אצל רופא העור שלי לאחר שצמחו בפני פצעים {אקנה}. הוא נתן לי את הדבר הבא: למרוח בערב בנזמיצין בצורה נקודתית על הפצעים. ובבוקר למרוח דאלאגיס טי תרחיץ. והוא גם אמר לי לקנות סבון לניקוי עמוק של LIFE, ולמרוח את הסבון הזה לפני כל פעם שאני מורח את הבנזימיצין ואת הדאלאגיס טי. מה דעתך על התכשירים האלה? תוך כמה זמן אני אראה תוצאות? תודה רבה!

יונתן שלום מבלי לראותך אין באפשרותי לדעת מתי. הטיפול הוא נכון ומקובל

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות