לקיחת ראקוטן, בת שמונה עשרה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

01/01/2021 | 14:34 | מאת: ספיר

שלום, אני לוקחת כדורי ראקוטן במשך כמעט שלושה חודשים. עשיתי את בדיקות הדם האחרונות השבוע, והרופאה שלי לא תהיה זמינה עד חמישי. נשארו לי כדורים בודדים בעבודה, אבל אגיע אליה רק בראשון, כך שאפספס לקיחת כדורים במשך יומיים. בנוסף לכך, בתוצאות בדיקות הדם שקיבלתי הכל תקין מלבד הלימפוציטים- התוצאה הייתה 46 (והתקינות היא עד 43). מה הדוקטור מציע לעשות? והאם החריגה בכמות הלימפוציטים הינה קריטית?

אין בעיה בפיספוס של מס ימים יש להראות לרופאה את הבדיקות בשל הסטייה

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות