בעיות בעור- רק בגלל המסכה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

28/12/2020 | 23:44 | מאת: יעל

שלום, מעולם לא היו לי בעיות בעור הפנים. הוא גם לא עור שמנוני. מתחילת המגפה לא מסתדרת עם המסכה. זה גם גורם לי לכאבים בגרון, גם אם אני רק שעה איתה. וגם לבעיות בעור בקו הלסת ובסנטר. העור כבר לא חלק, לא יודעת אם זה חררה כי זה א אדום. להניח את המסכה כל אזור הסנטר כבר כואב כי יש לי פצעים לאורך קו הלסת- כנראה מחיכון. לא מתאפרת בכלל לא שמה קרמים שוטפת פנים במים פושרים. חשבתי לנקות עם סליציל-ספירט 2% אבל פוחדת שהעור יתייבש יותר וזה גם פותח נקבוביות אז אולי יחמיר את המצב. גאשר ניקיתי ושמתי קרם עם לחות מאוד גבוהה יצא לי פצעון ענקי.. לא נראה לי רעיון טוב קרם לחות ומסכות. איך ממשיכים מכאן? חשוב לציין שאני לא כל הזמן עם המסכה ופעמים המועטות שיוצאים החוצה זה נגרם.. זו גם אחת הסיבות למה אני לא עובדת מסוגר כי קשה לי עם כאבי הגרון והליחה שזה עושה. תודה

מיכיוון שהקורונה עדיין כאן נסי לקנות מסכה מבד כותנה .

29/12/2020 | 20:30 | מאת: יעל

תודה על המענה המהיר. ויש דרך לטפל כעת בפנים או רק לחכות שיעבור? תודה

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות