אקנה בינונית טיפול במינוצקלין

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

28/12/2020 | 06:08 | מאת: זיו

ד״ר שלום, שאלתי אותך אם טיפול של מינוצקלין 100 מ״ג לחודשיים+ זינדקלין למריחה מקומית על הפצעים יכול להעלים את האקנה מהפנים אמרת שלא בטוח בהסתייגות שלא ראית את הפנים שלי חשוב לי לציין שכרגע יש לי בפנים בין 3-4 פצעים מוגלתיים, כל השאר כתמים שנותרו לאחר פצעים כדאי לגשת לרופאת עור חזרה לעצור את הטיפול המינוצקלין ולבקש ראקוטן? או לתת לחודשיים האלה להסתיים ובתקווה שהאקנה תחלוף? עוד שאלה שיש לי זה למה לכתמים שאחרי הפצעים לוקח הרבה זמן לעבור , זה בגלל שהאקנה עדיין פעיל?

במצב שציינת האנטיביוטיקה בהחלט יכולה לעזור. האקנה עדיין פעילה וכמו כן לוקח לעור זמן להשתקם

29/12/2020 | 12:04 | מאת: זין

אתה מקבל גם חיילים בשיבא אפשר לקבוע אלייך תור ?

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות