פצעים ללא צבע שרואים רק בשמש או באור

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

25/12/2020 | 19:35 | מאת: אמארה

שלום, הייתי אתמול אצל רופאת עור לצורך אבחון פצעים בפנים ללא צבע שרואים רק תחת תאורה או בשמש.. עור הפנים שלי רוב הזמן ללא פצעים. הרופאה רשמה לי משחה קרם בשם rita vit ואמרה להשתמש בו יום כן ויום לא רק בלילה ויום למחרת לשים קרם הגנה. אני רוצה לדעת האם התרופה הזאת מתאימה למקרה שלי? והאם אפשר להשתמש במשחה ללא נזקים? ודבר נוסף האם משחה זו עלולה לגרום להופעת וצמיחת נימים בעור הפנים ? לי יש נטייה כזאת כנראה. צירפתי תמונה. תודה

הוראות השימוש נכונות .אין לי מושג אם מתאים למצבך ללא בדיקה ולא דרך תמונה מעריך שכן

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות