משחה מגרדת מאד......

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

24/12/2020 | 15:21 | מאת: ס

שלום בת 46, יש לי פצעי אקנה על הסנטר בגלל ששיחקתי קצת בפיצעונים, זה התפשט והפך להיות מגרד ואדום עם מעט מוגלה לבנה. רופאת עור נתנה לי שתי מישחות אנטיביוטיות, לבוקר סטאפידרם וללילה זינדקלין, הסטאפידרם גורם לזה להיות מגרד יותר ממה שהיה לפני שהתחלתי לשים, אני כמובן לא מגרדת ולא נוגעת , אין לי קרם ללא שומן להרגעה. האם ניתן לשים זינדקלין גם בבוקר במקום הסטאפידרם? קראתי על הזינדקלין שצריך לשים ממנו 3-4 פעמים ביום. האם אפשר למרוח 3 פעמים במקום הסטאפידרם? אלה משחות אנטיביוטיות שאני יודעת שאסור לי להפסיק את הסטאפידרם אבל הוא מגרד נורא והמשחה השניה היא גם אלטרנטיבה אנטיביוטית , ניתן להמשיך רק עם הזינדקלין? או שייתכן שזה מגרד רק בגלל שזה היום הראשון ומחר/ מחרתיים זה כבר ירגע?

יש להפסיק השימוש במשחותלהתחיל עם אחת לסירוגין עד שהעור מתרגל ולראות מה גורם לגירוי החזק .במידה ואין תגובה חריפה ניתן להמשיך להשתמש

28/12/2020 | 20:55 | מאת: ס

תודה, הגירוד פסק. האם שילוב המשחות או כל אחת לחוד יכולה לגרום לסחרחורת? אני מורחת גם ציקולדרם לפטריה בכף הרגל

29/12/2020 | 09:30 | מאת: ס

ובנוסף רציתי לשאול, מצב הפצעים השתפר והם נעלמו אפשר להגיד כמעט לגמרי האם ניתן לקצר מחודש לפחות מזה?

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות