בן 20 עדיין עם חצ'קונים

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

19/12/2020 | 22:54 | מאת: מאוכזב

שלום ד"ר, אני בן 20 כבר כמה שנים שיש לי פצעי בגרות בפנים ואני מנסה המון משחות שבדר"כ הם משפיעות בימים הראשונים ואח"כ הם כבר לא משפיעות. בחודשים האחרונים אני משתמש בסבון פנים וקרם פנים מונעים חצ'קונים של חברת ניטרוגינה האם יש איזה משהו שאתה ממליץ שיוריד את החצ'קונים? (אני מתבייש מאוד מהר ולכן לא מעוניין לקחת את הכדורים שיש) תודה מראש

מצב האקנה שלך כנראה מצריך תרופות אחרות מלבד משחות קוסמטיות הייתי מציע לגשת לרופא עור לקבלת משחה רפואית ואו טיפול פומי

28/12/2020 | 23:47 | מאת: לירן

קבל טיפ: במקום לקנות סבון נוטרוגינה שהקסם שלו שמכיל ספירט סליציל 2%. אתה יכול לקנות את הספירט בכל בית מרקחת בעלות של 10 שח. ואכן הד"ר צודק הסבון רק פותח נקבוביות. אתה צריך להשמיד את החיידקים עי טיפול תרופתי או במשחה

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות