אקנה עיקש שמסרב לעזוב

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

01/12/2020 | 21:27 | מאת: מיואשת

אני סובלת מאקנה קרוב ל-15 שנה. לאחרונה (חצי שנה בערך) האקנה התפשט מאזור הסנטר ללחיים. הפצעים דלקתיים, מוגלתיים וכואבים מאוד. אין לי בעיה הורמונאלית, ביצעי את כל הבדיקות שרופא הנשים המליץ לי. לפני כחודשיים וחצי התחלתי שימוש במשחת אפידו, אני לא רואה שינוי, הפנים שלי מדולקת (אפילו בלוטות הלימפה נפוחות- לטענת רופא המשפחה זה נגרם עקב הדלקת בעור) כשחזרתי לרופא העור הוא טען שלוקח זמן עד שהאפידו פועל, יכול לקחת 3 חודשים ואף יותר. אני ממש נואשת, זה פוגע בי ברמה הנפשית. הרופא מסרב לתת משהו אחר. האם יש טעם לחכות עוד 2-3 חודשים לקבלת תוצאה?

בוקר טוב בהסתייגות שלא ראיתי מצב האקנה צודק הרופא לפעמים לוקח זמן אולם אם מציק לך אולי כדאי להחליף לטיפול פומי.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות