מה ההבדלים בין אדפרין לרטאויט?

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

08/12/2011 | 18:45 | מאת: רז

שלום ד''ר. רציתי לדעת מה יותר טוב לכתמים שנשארו מאקנה קלה, הכתמים חומים, ממש שיטחיים ולא עמוקים. וגם לא ממש כהים. רציתי לדעת מה יותר טוב? adefrine או retavit? ראיתי שאדפרין זה "דור שלישי" פחות גירוים ונכנס יותר עמוק לעור... רציתי לדעת מה דעתך ומה יותר יועיל. גוון העור שלי בהיר. תודה וערב טוב

רז שלום כל אחד עובד אחרת מבלי לראותך אנני יכול להמליץ .הרט אווית קצת יותר אגרסיבי.גש לרופא העור הוא יוכל להתאיםלך את המשחה הנכונה.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות