טיפול בפיגמנטציה - אקנה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

27/10/2020 | 21:29 | מאת: פיונה

קיבלתי טיפול לאקנה באמצעות משחת epiduo. אני מורחת את המשחה כבר חודש וחצי ונראה שיש שיפור קל בלבד. הרופא המליץ על טיפול של לפחות שלושה חודשים. נכון לעכשיו יש לי כתמים וצלקות אקנה, בעיקר כתמים חומים שמפריעים לי נורא. האם מותר במקביל לשימוש באפידו למרוח סרום לטיפול בפיגמנטציה? נניח למרוח אותו בבוקר ואת אפידו בערב (אני עובדת מהבית לא נחשפת לשמש בכלל). חשוב לי לטפל בכתמים במקביל לפצעים, גוון. העור לא אחיד וזה מציק לי.

לא מומלץ . מסיימים הטיפול באקנה ורק אחכ מטפלים בכתמים שחלקם יעלמו כשהאקנה תסתיים

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות