אקנה אנטביוטיקה רוקסו ורוקאטן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

13/10/2020 | 21:06 | מאת: דנה

שלום, לאחר התייעצות עם רופאת עור לטיפול באקנה שנמשך המון שנים. היא הציע לי לקיחת אנטביוטיקה רוקסו 150 מג פעמיים ביום במשך חודש ולאחריו טיפול ברוקטאן במשך חצי שנה 20 מג. שאלתי היא לגבי האנטביוטיקה רסקו לקחת עם הארוחה כמו שכתבה הרופא או שעתיים אחרי הארוחה על בטן ריקה כמו שאמרה הרוקחת? בנוסף האם זה לא הרבה מידי חודש אנטביוטיקה? רגילה שנותנים גג עד 10 ימים. ושאלה אחרונה האם זה בסדר לקחת גם אנטביטויקיה רקסו ולאחר מכן רוקטאן זה לא יותר מידי מכביד על הכבד?

בדרכ נותנים רוקסו למניעת התפרצות ביחד עם רואקוטאן אין מניעה לקחת לתקופה .לוקחים אחרי האוכל

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות