טיפול פנים לא טוב ועמוק ניאו מדרול . האם מזיק או יעילי? כרגע אין לי פצעים...

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

03/10/2020 | 01:07 | מאת: רותם

שלום,עשיתי טיפול פנים אצל קוסמטיקאית ולאחר מכן נהיו לי חורים ושקעים בעור. פניתי לרופא עור באונליין שאמר לי לשים משחה בלילה בשם ניאו מדרול פעם ביום למשל שבוע. ולשטוף פנים עם דרמקסול. שמתי את המשחה ניאו מדרול בלילה על כל הפנים ושקמתי שטפתי וראיתי שיצא לי פצע מוגלה פנימי(שלא היה ליפני זה) כואב ושנוגעים מרגישים שהוא קשה.מבחוץ רואים נפיחות קלה ואדמומיות . ליפני זה לא היה האם להמשיך במשחה ולראות עוד לילה אם זה נעלם או לעצור את השימוש ? והאם מותר לעצור שימוש במשחה כי זה עם סטרואידים זה לא יכול להזיק ?

א. להפסיק להשתמש במשחה ב. ביקור פיזי אצל רופא עור .התמונות באון ליין לעיתים לא מספקות אינפורמציה מספקת

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות