בעיה בעור פנים Gungal acne

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

07/09/2020 | 22:38 | מאת: שחר

חזרתי מהמזרחי לפני כשנה וחצי שם התחילו להופיע בליטות לבנות קטנות על הפנים (כמו שחורים,רק לבנים) הם בדרך כלל מופיעים על איזור הלחיים, קו לסת וסנטר- לפעמים מגרד לא מצליחה להיפתר מזה כבר שנה וחצי לא משנה מה מנסה, לא פניתי לרופא בנוגע לבעיה זו לאחרונה הבנתי שזה כנראה fungal acne ,מנסה לטפל כרגע עם שמפו נגד קסקסים "nizoal" שלהבנתי החומר הפעיל בו אמור לחסל את הyeasts שגורם לmalassezia folliculitis אשמח לחוות דעת מה עלי לעשות כדי להיפתר מזה, תודה!

חבל שלא פנית לרופא עור ולא מחליט לפעול על דעת עצמך ,היה פותר את הבעיה.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות