שינוי במינון הכדור (מ-20 מ"ג ל- 40 מ"ג)

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

07/09/2020 | 19:59 | מאת: ייייי

אני כבר חודש לוקח במינון של 20 מ"ג הרופא שלי אמר לי שחודשיים אני צריך לקחת 20 מ"ג ובחודש השלישי 40 מ"ג העניין הוא שהייתי היום בבית מרקחת ואמרו לי שבמרשם שלי נשאר רק 40 מ"ג . הבעיה זה לחדש את המרשם, אני צריך לחכות שבוע עד שהרופא שלי יראה את הבקשה .האם אני יכול פשוט להתחיל לקחת את ה-40 מ"ג או שזה מסוכן ועדיף ולחכות שבוע שהרופא יחדש את המרשם ? תודה רבה!

עדיף לבקש מהרופא שישלח באופן דיגיטלי מרשם חדש אין צורך להמתין שבוע

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות