אדפרין לאקנה בן 19.8

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

29/08/2020 | 17:29 | מאת: רועי

שלום עם אקנה כבר כמה שנים. לא חמור בערך2-3 פצעים בבת אחת ביום רע והרבה סימנים אדומים בעיקר במרכז הפנים והלחיים. הומלצתי על אדפרין. הבנתי שיש תקופה שזה מחמיר לפני שמשתפר. כמה זמן אמורה להיות ההחמרה ומתי אמור לראות שיפור? והאם בכלל סביר להגיע לתוצאות טובות עם זה? האקנה מאוד משפיע על מצב רוחי ואני מאוד מפחד שהאדפרין יחמיר את המצב אך גם מאוד רוצה לשים את הפצעים מאחוריי. האם אדפרין זו הבחירה הנכונה? תודה רבה רועי

מאד אינדיוידואלי במידה ואין שיפור בערך כחודש יש לפנות לרופא .האדפרין לא מחמיר את המצב

29/09/2020 | 16:41 | מאת: פ

אדפרין זה מעולה!!!! זה גם אנטי איגינג. גורם לעור להתחלק יפה והעור היה חלק וקטיפתי. פותח את בלוטות החלב.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות