השפעת אדפרין

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

05/12/2011 | 18:05 | מאת: עמית כהן

שלום, לפני כשלושה שבועות התחלתי למרוח אדפרין על הפצעים שבפנים שלי כל לילה. עכשיו אני בדיוק מתחיל את השבוע הרביעי. לפני כשבוע, החל כל הצוואר שלי להיות אדום וקצת מגרד. ראיתי שמישהו פה גם כתב את הבעיה הזאת וענית שאתה לא יכול לענות מבלי לראות. אך הכי מוקדם שאני יכול ללכת לרופא עור שלי הוא עוד שבוע ואני מפחד שזה יהיה מאוחר מדי. על סמך הנסיון שלך, מה לעשות במקרה הזה?של הפריחה הזאת?איך להפחית את הצבע האדום מהצוואר שלי?ולהמשיך עם האדפרין או להפסיק?? ודבר אחרון, יכול להיות שהפריחה החלה רק לפני שבוע, ולא מיד כשהתחלתי עם האדפרין, כי רק לפני שבוע האדפרין החל לפעול בגופי ולטפל בפצעים? תודה רבה זה מאוד חשוב לי אני מאוד מתוסכל.

הי עמית עד שתוכל לראות רופא עור כדאי שתפסיק למרוח משום שישנם אנשים שרגישים לחומר.אל גאגה הפריחה תעבור

06/12/2011 | 15:21 | מאת: עמית כהן

אבל בדיוק אני נכנס לשבוע הרביעי לשימוש שלי באדפרין וזה השבוע שאני אמור להתחיל לראות תוצאות. דווקא עכשיו להפסיק??

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות