החמרה באקנה עם ראקוטן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

24/05/2020 | 08:01 | מאת: שלי

ביתי בת 15וחצי מקבלת ראוקטן חודש ראשון 20 חודש שני 40 חודש שלישי 40 חודש רביעי 40 עם החמרה גדולה בפצעים בפנים ועכשיו הרופא העלה את המינון ל 60 היא שוקלת 62 גובה 1.52 השאלה האם אחרי 4 וחצי חודשים אין שיפור רק החמרה . האם המצב נורמלי ? האם להמשיך בטיפול ? אודה לעזרה דחופה

בהסתייגות שלא ראיתי מצב האקנה ידוע כי קיימת החמרה והתפרצות בלקיחת רוןאקוטן . וכן יש להמשיך בטיפול אולי לא להעלות המינון אלא להאריך הטיפול

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות