שני

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

04/12/2011 | 09:13 | מאת: שני

שלום, התחלתי לקחת ראקוטן לפני שלושה חודשים , היה אירוע במשפחה שמאוד חשוב לי אז הפסקתי את הכדורים לשבועיים גם שהיובש יפסק וגם כי אני יודעת שאסור לשתות שתיה חריפה ולקחת ראקוטן ביחד ושתיתי 2 כוסות וודקה תפוזים (אני לוקחת 40 מ"ג ראקוטן ואני שולקת 70 קילו גובה 1.69 ..בעקבות קריאה בפורום ראיתי שבעצם צריך לחכות חודש ולא שבועיים .. השאלה שלי מה הסיכוי שהכבד נפגע? ואם בבדיקת דם אפשר לראות את הפגיעה אם ישנה פגיעה או שרק הזמן יראה זאת?.. שאלה נוספת.. האם להמשיך עכשיו לקחת את הראקוטן והאם באמת עכשיו זה נקרא שאני צריכה להתחיל את הטיפול מחדש ולקחת עוד חצי שנה ?

הי שני התשובה היא כן לכל השאלות כן יכול להיות שהכבד נפגע אפשר יהיה לעלות על זה בבדיקות דם וכן נראה שתצטרכי לחזור על הטיפול לא בטוח .לגבי בקשתך השאר ימחק

04/12/2011 | 14:24 | מאת: שני

במידה ויש פגיעה מה ניתן לעשות? ועכשיו להמשיך לקחת את הראקוטן או לחכות אחרי שאני יעשה את הבדיקת דם?

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות