חור באף מחצקון שנגעתי בו

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

21/04/2020 | 05:51 | מאת: מאיה

לפני 7 חודשים היה לי חצקון פנימי וכואב. דקרתי אותו עם מחט והוא הזדהם. כמובן חטאתי את המחט. ובכל זאת הזדהם. אחכ הבנתי שכל הדם נשאר בחצקון ועשה לי כתם מוזר. קוסמטיקאית ניקזה את הדם ועכשיו יש חןר קטן/ שקע ומסביב פגמנטציה קלה. האם החור יעבור? ,??? והפגצנטציה. תודה

חבל שחיכית . כל פעולה כירורגית עדיף שתתבצע ע"י רופא איש מקצוע. מכיוון שלא ראיתי מצב הפצע אינני יודע אם יעבור יש לגשת לרופא עור מוסמך להתייעצות

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות