לקיחת רוקוטאן.

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

25/03/2020 | 03:20 | מאת: איתמר

שלום יורב אני לוקח רוקוטאן ורציתי לדעת אם אני שוכב במיטה ישר אחרי לקיחת כדור מותר? כי אני יודע שבחלק מהכדורים אסור

25/03/2020 | 09:21 | מאת: איתמר

רציתי לשאול בנוסף אם עברו לי הפצעים בפנים אבל נשארו לי פצעים בגב זה אומר שבסוף הטיפול יחזור לי גם הפצעים בפנים? כי בגב יש לי מעט וזה לא מפריע לי ואני עומד לסיים תרוקוטאן לא נראלי יעבור הפצעים בגב שנשארו ואני לא מתכון להמשיך לקחת בשביל הגב אם זה לא ישפיע על הפנים

רואקוטאן נלקח דרך הפה משפיע על כל האזורים בגוף .כנראה צריך לקחת עוד חודש או שניים כדי לסיים הטיפול

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות