שאלה לגבי פעילות גופנית

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

03/12/2011 | 21:21 | מאת: יורב לוי

03/12/2011 | 21:24 | מאת: יורב לוי

שלום רב דר! אני לוקח 40 מג כבר ארבעה חודשים וממש אני לא מרגיש שום תופעות לוואי אולי יובש בפנים ובשפתיים חוץ מזץ מזה שירירים,אצמעות טפו טפו לא כואב השאלה שלי אם אני יכול להתחיל להיתאמן בחדר כושר באופן קל , פעמיים שלוש בשבוע לעבוד על ידיים ובטן ? עוד שאלה שלי היא כמה זמן אחרי סיום הטיפול ברואקוטן אני יכול לעשות חור בתנוך האוזן ? תודה רבה, יורב!

ערב טוב חברה זה שלתרופה יש תופעות לוואי אינו אומר שחובה שיבואו לידי ביטוי בכל חולה .לגבי ספורט ההוראה היא לא לבצע פעילות גופנית אינטנסיבית עם רואקוטאן ,כי קיימת אפשרות להתכווצויות שרירים חזקות וכאבי שרירים. אתה יכול לנסות להתאמן אך בכאב הראשון או התכווצות כדאי להפסיק.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות