רוקוטאן חמישה חודשים

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

03/03/2020 | 19:00 | מאת: מוטי

שלום יורב אני לוקח רוקטאן חמישה חודשים לפני שלושה חודשיים יצא לי 3 פצעים מתחת לעור 2 מהם הוציאו מוגלה השלישי לא גם בפצעים שיצאו מוגלה נשאר הבליטה מתחת לעור היתי אצל הרופא עור והוא האריך לי את הכדורים בעוד חודש במקום חצי שנה לשבעה חודשים הבעיה שהוא לא ממש היתיחס למה שאמרתי ופשוט נתן לי עוד מרשם חוץ מהשלוש פצעים האלה כמעט ולא יוצאים לי פצעים וגם אם כן הוא נעלם לאחר יום יומים במידה ואחרי שבע החודשים שלושת הפצעים האלה ישארו ניתן לעשות טיפול מקומי רק בהם אולי זריקה או החדרת חומר לתוך העור לבפנים לתוך הפצעים? כי כמו שאמרתי 3 חודשים הפצעים בתוך העור ואין שום תזוזה לדעתי גם עוד חודשים עם רוקוטאן לא ישנה משהו לפני לקיחת הרוקוטאן לא היה לי אף פצע מהסוג הזה אשמח לעזרה אני ממש מבואס מכל המצב

בהסתייגות שלא ראיתי מצב פניך .הפצעים שימאו מראים כי האקנה שלך עדיין פעילה ולכןיש מצב להמשיך רואקוטאן עוד חודש

08/03/2020 | 19:35 | מאת: מוטי

הרופא אמר שאם תוך חודשיים זה לא עובר כי נשאר לי עוד חודשים של טיפול הוא לא נותן לי יותר כדורים ואין מה לעשות נגד זה זה נכון? במידה וכן אין טיפול נקודתי בפצעים מעצבנים כאלה שהם מתחת לעור? זה מאוד מתסכל לסיים 7 חודשיים של טיפול אם פצעים כאלה

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות