כתמים אדומים על הפנים

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

03/12/2011 | 14:15 | מאת: איציק שמואלי

יש לי כמה פצעי אקנה על הפנים. ושמתי עכשיו במשך שלושה שבועות אדפרין בלילה ודאלאגיס טי בבוקר. אחרי חודש, הפצעים לא נעלמו, אבל שאני מעביר יד על הפנים הם חלקות. כלומר לא מרגישים את הפצעים, העור שלי לא מחוספס או משהו. אבל עדיין יש כתמים אדומים כאלה וזה נראה כמו פצעים. אז אני חושב שהפצעים עברו ונשארו רק הכתמים האדומים שלהם. זה נכון??כי כמו שאמרתי הפנים שלי חלקות שאני מעביר יד ולא מרגישים חיספוס של פצעים. ואם זה נכון, איך להעלים את הכתמים האדומים האלה?עם איזה משחה? דאלאגיס טי זה מספיק חזק וטוב? כי אני משער שאני צריך משחה שמעלימה את האקנה, משהו כזה. תודה!!

מבלי לראות את מצבך גש לרופא עור שיראה הכתמים ויתן טיפול מתאים

03/12/2011 | 20:00 | מאת: איציק שמואלי

יודע אם זה באמת רק כתמים או שזה עדיין הפצעים? הפצעים יכולים להיות חלקים?אבל שהם מחוספסים?

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות