פצעים בגיל מאוחר (25)

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

11/01/2020 | 10:21 | מאת: אנה

שלום דוקטור, אני כבת 25 עוד מעט כשהיתי בת 12 היו לי הרבה פצעים, עם הזמן הם נעלמו ונשארו לי כרגע רק קצת צלקות אולי הבעיה היא שמידי פעם, לא הרבה, צץ לו פתאום קטן ופתוח, ואני לא יודעת אם זה נובע מסורס, מזונות , או אולי זה בא מבפנים. אני כבר הרבה זמן רוצה לעשות פילינג כדי לחדש את העור אבל אני מבינה שאחרי זה ימשיכו לצוץ לי פצעונים פה ושם וזה גם לא אפשרי לעשות אם יש לי פצע, רציתי לדעת מה האופציה לסיים עם כך לחלוטין במצב שלי - האם אני צריכה ללכת לקוסמטיקאית לסיים את זה עם לייזר, או האם במצב שלי הפצעים נובעים בעצם מבפנים ואני צריכה לקחת משו בסגנון רואקוטן כדי לחסל את זה ? תודה רבה על תשובתך.

בהסתייגות שלא ראיתי מצב פניך ממליץ להגיע לרופא עור לבדיקת מצב הפנים ולמתן טיפול בהתאם

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות