פוליקוליטיס בינוני עד קשה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

24/12/2019 | 16:06 | מאת: Almog728

אחה צ טובים, שמי אלמוג אני בן 22 סובל כבר למעלה מחמש שנים מפוליקוליטיס בינוני עד קשה במספר אזורים בגוף.(פנים אפרכסות האוזניים עורף קרקפת וחזה) ניסיתי טיפול במינוציקלין מזה תקופה ארוכה +משחות שונות ובהתחלה היה שיפור משמעותי אך כעת הכדורים כבר מאבדים את השפעתם.. רופאת העור שמטפלת בי מציעה שאנסה ליטול ראקוטן לתקופה של חצי שנה במינון של 20 מ ג בשילוב משחה.. ברצוני לדעת האם קיימת דרך אחרת לטפל בתופעה והאם אתה מאמין בהצלחת הטיפול שכן אני חרד מתופעות הלוואי של התרופה והאיסורים השונים.. תודה מראש על ההתייחסות וחג שמח!

אם האבחנה היא חד משמעית פוליקוליטיס ,לא.ההתוויה של רואקוטאן אינה למחלה זו

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות