אקנה כתמים אדומים ללא פצעים

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

12/12/2019 | 11:34 | מאת: מיכאל

שלום דוקטור. אני מטופל חודשים 10 מג חודש 20 מג ושלושה חודשים 40 מג. אני מטר 185 שוקל 86. הרופא שממנו קיבלתי את הטיפול אמר להפסיק מייד את ה40 מג ולעבור ל10 מג בטענה ש40 מג זה מסוכן ואף אחד לא לוקח מינון כזה הוא רוצה לתת לי טיפול של 10 מג לעוד חצי שנה. נשמע לי הזוי. אשמח לייעוץ ותשובה ממך אשמח גם להתייעץ איתך באופן פרטי איך אפשר? תודה על זמנך..

בהסתייגות שלא ראיתי מצב האקנה שלך המינון אינו מתאים לגובה והמשקל . לגבי 40 מג .לא מסוכן בהשגחת רופא ומכיר פציינטים רבים לאורך 25 שנות עבודתי שלקחו טיפול זה. כרגע בחופשה יש ליצור קשר עם המרפאה אחרי ה23.12

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות