הפסקת ראוקוטן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

22/11/2019 | 12:26 | מאת: אמיר

היי אני לוקח ראוקוטן כבר 6.5 חודשים. נשאר לי עוד חודש וחצי לטיפול ואני מעוניין להפסיק לפני. תופעות הלווי כבר מתחילות להקשות עליי. עור הפנים יבש ואדום מאוד ואפילו קצת שורף לפעמים וגם הידיים יבשות מאוד ולעיתים מלווה בפריחות. חוץ מזה האקנה שלי הייתה די קלה וכבר לא יוצאים לי פצעים בכלל והפנים נקיות. רציתי לדעת אם זה בעייתי או יכול לפגוע בטיפול?

בהסתייגות שלא ראיתי מצב האקנה ומצב הגוף מציע לגשת לרופא המטפל שיחליט אם להפסיק או לרדת למינון נמוך חבל להפסיק אחרי תקופה ארוכה ללא ביקורת מומחה

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות