טיפול קיורטן לטיפול האקנה כתמים

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

01/11/2019 | 14:29 | מאת: שלו

שלום. אני מטופל קיורטן חודש ראשון 10 מג חודש שני 20 מג ועוד חודש וחצי 40 מג אני מטר שמונים וחמש שוקל 85, סיימתי עכשיו את החודש הרביעי. תוך כמה זמן הטיפול אמור להסתיים בהתחשב בעובדה שהתחלתי עם מינונים נמוכים? יש לי כתמים אדומים ולא פצעים גם הם מתחילים לעבור לי בקיורטן אמור להעביר אותם כך הרופא עור אמר נכון? אני שואל מכוון שאמרת באחת מן השאלות שענית שקיורטן לא מעביר כתמים אדומים תודה רבה.

בהסתייגות שלא ראיתי מצב האקנה שלך ושהתחלת במינונים נמוכים יכול להיות שיקח זמן גדול יותר . הסברתי שהתרופה לא מטפלת בכתמים האדומים אלא באקנה עצמה כשהעור מתרפה גם רוב הכתמים האדומים נעלמים .זהו תהליך.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות