אנטיביוטיקה לאקנה.

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

16/09/2019 | 02:24 | מאת: ירין

שלום אם לקחתי מינוצקלין וזה לא עזר ראיתי שיש עוד אנטיביוטיקות לאקנה האם להם יש סיכוי להשפיע על האקנה או שזה כבר לא ישפיע עלי אנטיביוטיקה?

השאלה היא א. מה מצב האקנה ובנוסף כמה זמן נלקחה האנטיביוטיקה

16/09/2019 | 19:56 | מאת: ירין

מצב קל בנוני 4 פצעים בערך זה משתנה מדי פעם הבעיה שהם משאירים כתמים לקחתי מינוצקלין קצת פחות מחודש אני יודע שזה תהליך אבל היתה לי החמרה גדולה מאוד שלקחתי מינוצקלין כמות הפצעים הכי גדולה שהיתה לי היא דווקא אם לקיחת המינוצקלין הפסקתי לקחת וזה חזר לי לאותו מצב אם 4 פצעים בממוצע

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות