אקנה צלקות וכתמים.....

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

12/09/2019 | 21:15 | מאת: רותם

שלום , אני בן 16 ולפני כ 7 חודשים פרץ לי אקנה בפנים ובגב. עד חופשת פסח המצב לא היה כזה חמןר ובמהלך החופשה המצב היה אקנה ברמה בינונית. היו לי חצקונים עם ראש צהוב כזה אבל לא ממש הרבה. לפני חודשיים הלגתי לרופע עור והוא הביא לי משחה שנקראת זינדקלין וביקשתי ממנו גם כדורים אז לאחר בדיקת דם הוא הביא לי כדורים בשם מינוציקלין. לןקח 100 גרם ביום . עכשיו אחרי חודש וחצי המצב שלי הוא בערך אקנה קל אבל יש לי איזה 3 שקעים לא עמוקים אלא כאלה קטנים בלחיים איפה שהיו לי חצקונים גדולים עם מוגלה. לא זכור לי שממש נגעתי בחצקונים האלה. אני יודע שללא בדיקת פנים מול פנים קשה מאוד לקבוע אם זה צלקןת או האם העור מחלים. בכל זאת רציתי לשאול האם לאחר אקנה השקעים הקטנים האלה צפויים להחלים או שנשארים צלקות לכל החיים ואם כן מה אפשר לעשות בשביל לטפל נוסף יש לי כתמים סביב הלחיים איפה שהיו חצקונים וגם איפה שהשקעים האם גם אלה עוברים ? תודה רבה

אז כפי שציינת אנני יכול לדעת.בדרך כלל כשהעור נרגע לעיתים נעלמים כתמים ושקעים .גש להיבדק

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות