סימנים בפנים לאחר שעווה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

20/08/2019 | 11:01 | מאת: אוראל

היי ד״ר, לאחר שיזוף במכונה נשרפתי בפנים והתחילו לי קילופים בכל הפנים. אתמול בלילה בטיפשותי עשיתי שעווה מעל הגבות. ממש כאב לי זה כביכול קילף לי את העור או משהו כזה עשה לי אדמומיות נוראית ושורפת בפנים לאחר מכן שמתי אלוורה וקרם לחות . בבוקר קמתי עם סימנים כמו פצע/כוויה, אי אפשר לקלף את זה לכן פצע זה עדיין לא. מפחדת שזה לא כוויה. אמא אמרה שזה טראומה של העור ושזה יעבור אם לא אגע... חייבת עזרה אין לי אופציה לשתף תמונה

מציע ללכת לרופא עור לבדיקה או פלסטיקאי ובשום אופן לא לגעת באזור

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות