מינוציקלין 50 מג .....

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

31/07/2019 | 16:43 | מאת: רותם

שלום שמי רותם ואני בן 16 לפני כשנה בערך התחילו לי קצת חצקונים בהתחלה טיפלתי במשחה בשם דואק לאחר מכן במשחה בשם אפידו גל וזה לא ממש עזר לי כי נשארו לי כתמים אדומים וקצת חצקונים. ובסופו של דבר היום אני במצב בינוני מינוס. היום הלכתי לרופא עור והרופא נתן לי כדורים בשם מינוציקלין במינון של 50 מיליגרם לכדור לקחת פעמיים ביום בבוקר ובערב והוא נתן לי לעשות זאת במשך חודש. ראיתי באינטרנט שלכדורים הללו יש המון סכנות . אז רציתי לשאול כדי להיות בטוח. 1. האם במינון שנתנו לי יש סכנות והאם רמת המינון שנתנו לי היא גבוהה או נמוכה? 2. תוך כמה זמן בערך יקח לפנים שלי להתנקות? 3 . האם שימוש במינון שאמרתי לך פוגע בכבד בצורה בלתי הפיכה? 4. האם במינון הזה יכול להיות לי תופעות לוואי כמו הקאות שילשולים ועוד ? תודה רבה

תופעות לוואי אינן בדרכ תלויות במינון. אנני יודע אם המינון נכון משום שלא בדקתי אותך ולא ראיתי מצב האקנה.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות