יובש חזק בפנים

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

28/11/2011 | 21:27 | מאת: עדי

אני משתמשת בקיורטן ובגלל שלא היה קיורטן בבית המרקחת הביאו לי רואקוטן ואמרו לי שזה בסדר .. ואני בסיום הטיפול אוטוטו ... ניהיה לי יובש ממש חזק בפנים ... ושאני מנסה לשים איפור על מנת להסתירו אז זה עדדין לא עוזר זה ממש מראה כאילו אני מתקלפת בפנים ... זה בחיים לא היה לי ככה , וגם בגוף ישלי יובש לא כמו בפנים אבל יובש .. רציתי לשאול האם זה בגלל חילוף התרופות בין קיורטן לרוקוטן , והתחלתי לזלזל בכמות המים שאני שותה ... האם יש קשר ?

הי עדי באם את עוקבת אחרי הפורום אזי הבהרתי שרואקוטאן וקיוראטן הם אותה תרופה רק חברות שונות שמייצרות אותה. השבת לשאלתך הפסקת לשתות וחבל כי חייבים לפחות לשתות12 כוסות ביום. וכן התרופה מייבשת אפשר למרוח קרם לחות ללא בישום.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות