טיפול בצלקות אחרי ראוקוטן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

21/07/2019 | 21:46 | מאת: עמיר

היי אני לקראת סיום טיפול בראוקוטן וכמעט ולא יוצאים לי פצעים יותר לשמחתי. מה שנשאר זה כתמים חומים וצלקות יחסית קטנות בפנים. שאלתי היא כמה זמן מסיום הטיפול ניתן לבצע טיפול בצלקות ובכתמים והאם יש טיפול ביתי שניתן לעשות מבלי לחכות חודשים רבים.

לא מכיר קיצורי דרך ברפואה . הכתמים יעלמו אחרי מס שבועות ולעיתים אפילו חודשים . לוקח לעור זמן להרפא . טיפול בצלקות יש להתייעץ עם רופא מומחה .פלסטיקאי או עור איזה טיפטל יתאים לצלקות שלך.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות