נטילת קיורטן במינון של 20 מג פעם בחמישה ימים

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

21/07/2019 | 21:11 | מאת: ...

היי אני בת 17 ואני התחלתי לקחת קיורטן במינון של 20 מג פעם בחמישה ימים (המינון ניתן לי מרופאת עור כי יש לי אקנה קל ) אם אני מפסיקה לקחת את הכדור אחרי חמישה כדורים שכבר לקחתי כמה זמן אחרי אפשר לעשות טיפול פנים ושעווה? וההפסקה תגרום להתפרצות של אקנה או שהמצב ישאר כמו שהוא? ועוד דבר, במינון כזה אמורה להיות החמרה של האקנה בשבועות הראשונים?

המינון נמוך .כך שנראה שאם תהייה התפרצות תהייה קלה הפסקת נטילת הכדור למס שבועות לפני טיפולים.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות