אדפרין ודאגאליס טי

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

28/11/2011 | 13:05 | מאת: עידן

שלום, אני כבר שבועיים מורח כל לילה אדפרין קרם על הפצעים שבפנים שלי- וכל בוקר אחרי שטיפת הפנים, אני מורח על הפצעים דאגאליס טי תרחיץ. כמו שאמרתי, כבר עברו שבועיים. ואני לא רואה שיפור ויזואלי. הפצעים עדיין על הפנים שלי, הם לא נעלמו. ולא רק זה, צמחו לי שני פצעים חדשים על הפנים. מה לעשות?אני כבר כל כך מתוסכל כי חצי שנה שאני משתמש בכמה ומכה תכשירים וכלום לא עוזר. תודה רבה.

עידן שלום הזמן שציינת קצר מידי מיכיוון שהם תכשירים חיצוניים צריך להמתין לפחות חודש עד שיתחילו לראות תוצאות

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות