פצעונים קלים בפנים ובגב

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

28/11/2011 | 05:47 | מאת: מוטי

ד''ר שלום לך.. יש לי כבר חצי שנה פצעונים בפנים, ולאחרונה שמתי לב שיש גם בגב קצת.. בפנים אני משתדל לא לגרד אותם, אבל בגב אני מגרד אותם אבל אני משתדל חלש יותר לגרד אותם..(רק מתי שמרגד כמובן) הם ממש ממש קטנים, לא פיצצתי בנתיים אף פצע או משהו.. יכול להיות שיווצר לי צלקות בגב מהגירוד? או רק אם מתפוצץ הפצע אז יכול להיות צלקת ? אם בכלל.. עכשיו מאחר ויש לי קצת פצעים במצח וקצת בסנטר הרופאת עור הביאה לי אקנה מיצין פלוס תמיסה לשים בערב, היא לא הסבירה לי איך לשים, לשים על כל הפנים? גם על המקומות שאין בהם פצעים? או רק על המקומות שיש בהם פצעים נקודתית. עוד שאלה אחרונה, יש לי ממש פצעונים קטנים מאוד בלי מוגלה והרופאת עור הביאה לי אקנה מיצין שזו תרופה חזקה יחסית, זה מתאים גם לאקנה קל מאוד? או שעדיף שאני לא אשתמש בזה ואעבור למשחה יותר חלשה? תודה

01/12/2011 | 09:06 | מאת: שלומית

יש משהו חדש של חברת סולגאר לטיפול באקנה. לי זה עזר מאד. היה לי אקנה נוראי, ממש התביישתי להיות בקרב אנשים. ממליצה לך בחום!!!

הי מוטי אפשר למרוח את האקנהמיצין על איזור הפנים .היא לא תרופה חזקה זוהי אנטיביוטיקה בתמיסה.אם תפתח תוך כדי גרוד את הפצעים עלולות להישאר כתמי פיגמנטציה וצלקות. תשתדל לא להסתמך על הצעות שאינן מקצועיות לכאורה .קבל עצה מאנשי מקצוע קרי רופאי עור מומחים. כל מקרה לגופו ויכולה להיות תגובה שונה מאותה תרופה או משחה מחולה לחולה

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות