רואקוטן , ועור ללא ברק

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

26/11/2011 | 14:57 | מאת: רז

שלום ד''ר שמואל. אני בן 18 והתחיל לי פצעי בגרות בגיל 16 , שבגיל 16 זה היה השיא (לא ממש הרבה גם בשיא) ובמהלך יוצא לי מידי פעם.. שמידי שבוע- שבועיים יוצא לי כמה פצעים,משאירים לי לפעמים סימנים אדומים שנשארים לפחות שנה ... אז הרופאה הביאה לי קיריוטן שאני כבר בחבילה בסוף החבילה השנייה.. עכשיו העור בסדר גמור לא אבל אין לו ברק כמו לפני שלקחתי את הקיריוטן, זאת אומרת שאתה מסתכל על העור אתה רואה עור רגיל, אבל בלי ברק, הבנתי שהשומן עושה את הברק על הפנים, וזה מסתדר לי כי הרואקוטן מקטין ממש את ייצור החלב, וככה אין שומן בפנים,וכתוצאה מחוסר שומן הוא גם קצת מחוספס... זה יסתדר לי אחראי הטיפול, מה אתה חושב? תודה ושבת שלום : )

רז שלום לכשתסיים את הטיפןל מצב פניך יהיה טוב ללא פצעים .סוג העור אינו משתנה

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות