שאלה על דוקסיציקלין 100 מג ביום

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

18/06/2019 | 00:52 | מאת: פנחס

היי, אני בן 17 ויש לי פצעי אקנה מוגלתיים עמוקים בעור הפנים באזור עצמות הלחיים. רופא העור המליץ לי לקחת דוקסיציקלין 100 מ"ג ביום ולמרח קרם עם benzoyl deoxide. בשבוע הראשון הרגשתי הבדל עצום! פצעים הפסיקו להופיע והאדמומיות בפנים פחתה משמעותית. אמנם, לאחר שבוע בלי שהפסקתי לנטל את הכדורים, הכל חזר לקדמותו, פצעים חדשים החלו להופיע. האם זה בסדר או שזה אומר שהאנטיביוטיקה פשוט לא יעילה?

בהסתייגות שלא ראיתי מצב פניך נטילת תרופות לאקנה היא לאורך זמן

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות