ראקוטן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

24/11/2011 | 10:24 | מאת: י

התחלתי טיפול לפני 5 ימים בראקוטן והציעו לאחותי נישואים ועוד 4 חודשים היא מתחתנת . הטיפול בראקוטן אמור להמשך חצי שנה .. מה עדיף לקחת את ה4 חודשים האלה להפסיק לשבוע ולשתות שתיה חריפה ביום של החתונה ואז לחזור לקחת את הראקוטן או שפשוט להפסיק מעכשיו את הראקוטן ?

24/11/2011 | 10:34 | מאת: י

או שפשוט לקחת 4 חודשים ראקוטן וזהו ? כי אין לי ממש הרבה חצקונים אני עושה את זה רק כדי שלא יחזור לי החצקונים

י שלום משך הטיפול הוא בין 6-8 ח ויש השפעה של התרופה עוד מס חודשים לכן אין אפשרות לשחק להפסיק באמצע כיאז:א.אין השפעה על האקנה.ב.התרופה עדיין בגוף ואסור אלכוהול . ג.אפר לשמוח גם בלי

28/11/2011 | 00:39 | מאת: אני

שיכורים כל הזמן...

מסכים אין צורך לשתות .אין מצב של רואקוטאן עם שתייה .

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות