פריחה ביידים שימוש בריקוטן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

15/05/2019 | 20:56 | מאת: לאה

היי:) אני בת 20 וקצת, מטופלת בקיורטן 20 מ״ג כבר חצי שנה. התחלתי ב10 מ״ג במשך חןדש ולאחר מכן העלו ל20 עקב אקנה בפנים. בשבוע האחרון החלה לצאת לי פריחה (לא בטוחה שזה פריחה) בשתי הידיים, בתחילת הטיפול היה לי את זה על גב כף היד, האדמומיות נעלמה אבל הנקודות נשארו.. זה התחיל במרפק ביד ימין ושמאל ועכשיו התפשט לכל החלק האחורי של היד עד קצת לפני אזור בית השחי. זה מגרד ומציק.. כמו נקודות צפופות אדומות ובולטות. אשמח ממש לדעת אם זה קשור לריקוטן או מנ זה..

מבלי לראות אין באפשרותי לדעת יש להפסיק את התרופה ולגשת לביקורת אצל רופא העור המטפל

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות