רואקוטן ודיאטה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

23/11/2011 | 00:20 | מאת: שוש

שלום אני לוקחת רואקוטן כבר כמעט חודשיים אני בת 24. 60 מג ליום .מאז שהתחלתי אני לא שומרת על המשקל ואפילו השמנתי שלוש קילו מההתחלה. אני עושה פעילות גופנית שלוש פעמים בשבוע לפחות ומשתדלת לא לאכול במשך השהבוע עוגות ושטויות . האם יש דיאטה מומלצת בזמן הרואקוטן? האם זה נכון שהגוף לא מפרק שומנים בזמן לקיחת הכדור? מה אפשר לעשות?

שוש יקרה אין קשר בין רואקוטאן להשמנה גשי לרופא העור שלך לבירור מדוע העליה במשקל

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות