אקנה ראקוטן, המשך טיפול ומינון

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

19/03/2019 | 13:50 | מאת: מאיר

נוטל ראקוטן 50 מג כבר שלושה חודשים, בחלק מהמקומות יש שיפור בחלק ההפך מכך, יצאו פצעים וסימנים במקומות חדשים כמו בזרוע, החמרה רצינית בגב, שאלתי היא מהו המינון המירבי המותר ומהו המינון האפשרי למשקלי (100 קג) לגמי הכתמים האם יש אפשרות של טיפול תוך כדי הטיפול בראקוטן ? קראתי על תרכובת קליגמן, האם יעיל? תודה מראש

בהסתייגות שלא ראיתי מצב פניך ,יתכן שתצטרך להגדיל מינון לגבי כתמים ...רק בתום הטיפול ברואקוטאן

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות