סיום רואקוטן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

21/11/2011 | 21:26 | מאת: סיון

שלום ד"ר, כמה זמן לאחר סיום נטילת הרואקוטן אני יכולה לחזור לשתות שתיה חריפה ממנה נמנעתי בכל תקופת נטילת הכדור? ומתי אפשר לחזור לעסוק בספורט אינטנסיבי יותר? הרופא שלי המליץ לי על לייזר בפנים שכנראה אאלץ לעשות מכיוון שיש לי צלקות וכתמים. כמה זמן פחות או יותר צריך לעבור מסוף הנטילה כדי להתחיל בהליך הלייזר? תודה רבה לך!

ערב טוב סיון שתייה חריפה וספורט אפשר חודש אחרי סיום נטילת הכדור.לגבי לייזר צריכים להמתין מס חודשים .

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות