איך להימנע מפצעי בגרות

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

14/03/2019 | 13:41 | מאת: שיראל

היי. אני בת 19 סובלת מאקנה כבר מגיל 11. ניסיתי כמעט כול דבר אפשרי כדי שפצעי הבגרות יעלמו ושום דבר לא עבד. קרמים לניקוי פנים וייבוש העור,טיפולי פנים אינסופיים אצל קוסמטיקאיות, לקחתי כדורים כנגד אקנה (רקוטן) במשך 5 חודשים אך הפסקתי כי לא יכולתי להמשיך לספוג את המראה שכדור זה נתן לפנים שלי ולשפתיים היבשות שלי. כמו שאפשר להבחין, ניסיתי המון. אולי יש לך משהוא להמליץ לי לעשות ? רמת האקנה שלי היא נמוכה, יש לי פצעים רק בצדדי הפנים ולא באמצע כך שלא באמת רואים אותם אם השיער פזור. אני רוצה כבר ליהיות חופשיה ולאסוף את השיער שלי בלי להרגיש מלאה בפצעים. מה אני יכולה לעשות ? והאם יש מישחה או קרם חזק שגורמים להיעלמות הפצעים ?

בהסתייגות שלא ראיתי מצב פניך אנני יכול להמליץ על טיפול יש לגשת לרופא עור

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות