סיימתי טיפול בראוקטן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

21/11/2011 | 15:55 | מאת: רון

סיימתי עכשיו טיפול של 8 חודש ועברו 3 שבועות וחזרו לי נקודות לבנות כאלה לא יודע אם זה פצעים אני עכשיו שואל עוד כמה זמן אני אוכל ללכת לקוסמטיקאית שתיגע לי בפנים בלי ליצור נזק עקב זה שלקחתי ראוקטן פיליניג יכול לעזור לנקודות הלבנות כי ראוקוטן לא עזר ולייזר כחול יכול לעזור? וכמה עולה לייזר ?

רון שלום לא מוממלץ לעשות פילינג בשנה הראשונה אחרי רואקוטאן אאו כחול אינו לייזר .לא ברור לי מזה נקודות לבנות ומבלי לראות אי אפשר לערוך אבחנה

22/11/2011 | 12:49 | מאת: רון

כמו חרארא כזה

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות