האם יש צורך בשימטש בסבון פנים בזמן נטילת ראוקוטן?

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

09/01/2019 | 18:00 | מאת: משתמשת

האם יש צורך במהלך תקופת נטילת ראוקוטן להשתמש בסבון פנים/ מי פנים? הבנתי שהראוקוטן מנקה את הפנים מבפנים, מוציא לכלוך, שחורים ושאריות שומן- אם כן, לכאורה אין צורך בשימוש בסבון פנים על מנת לנקות אותן, כי הרי הראוקוטן כבר עושה זאת. בנוסף, בקשר למי פנים- הבנתי שבתקופת נטילת הראוקוטן לא מומלץ לסתום את הנקבוביות- שזה בעצם התפקיד של מי הפנים. אשמח לתשובה.

אין צורך בסבון כי הכדור מייבש מאד ניתן לנקות במי פנים ללא אלכוהול

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות