אקנה-אדפרין

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

18/11/2011 | 14:41 | מאת: טובה

שלום רב, בני קיבל לפני כשבוע מרופא העור ג'ל אדפרין+ספירט סליציל 2% הפנים ממש י-ב-ש-ו-ת ומתקלפות. האם ניתן להשתמש בקרם לחות מרגיע ואם כן איזה? על מנת שלא להחמיר את הטיפול.הבקר מרחנו לו קרם לחות שאנו משתמשים בו בביץ(ג'אד) והפנים האדימו. לתשובתכם אודה טובה

טובה שלום תפקיד התרופות היה לייבש .הקרם שמרחת על הפנים כנראה אינו מתאים ולכן האדמומיות .הפסיקי השימוש ורק אחרי שהעור ירגע אפשר למרוח קרם היפו אלרגני.התייעצי עם רופא העור שלכם

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות