פצעים נקודתיים- אקנה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

17/11/2011 | 20:31 | מאת: גלעד שריג

שלום, יש לי אקנה. אבל במצב יחסית קל.כלומר לא כל הפנים שלי מפוצצות, אלא יש לי רק ריכוז של כמה פצעים באיזור לחי ימין,הם די בולטים. ועוד קצת פצעים באותה לחי. ובלחי שמאל יש לי איזה 4 פצעים לא בולטים יותר מדי. אז אתמול הייתי אצל הרופאת עור שלי, והיא נתנה לי אדפרין. מה בעצם אדפרין עושה?יעלים בסופו של דבר את הפצעים?כמה זמן בערך ייקח לזה להיעלם? כי זה ממש לא אסתטי, ואני מפחד שאנשים נגעלים מזה. תודה רבה!

גלעד שלום התרופה מצויינת נכון שנראה לא אסטטי יש אופציה לאנטיביוטיקה בכל אופן יראה שינוי אחרי מספר חודשים

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות